Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder.

Salgs- og leveringsbetingelser

Minnesten.no er en del av Huseby Quarry AS (Org. nr. 914 213 509). Disse salgs- og leveringsbetingelsene gjelder for bestillinger som en privatkunde gjør på Minnesten.no.

Bestilling

Alle priser på Minnesten.no er inkluder merverdiavgift (MVA).
Etter at du sender inn en bestilling sender vi deg en ordrebekreftelse til din e-postadresse. Vi tar kontakt med deg per e-post innen noen få dager dersom noe ved bestillingen er uklart, og/eller for å sende deg en skisse av gravsteinen for din godkjennelse før vi starter produksjonen. Dersom du ved en feiltagelse har oppgitt feil e-post, ber vi deg ta kontakt med oss.

Vi tar forbehold om skrivefeil på Minnesten.no. Vi forbeholder oss retten til å kunne stoppe en bestilling om det avdekkes feil eller mangler i produkttekst, informasjon, pris eller lignende. Kunden vil i slike tilfeller bli kontaktet og informert om hva som er feil og få valget mellom å kansellere bestillingen eller gjennomføre kjøpet etter korrigering av bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger om nødvendig.


Betaling

Ved valg av betaling med faktura, sendes denne i posten etter at steinen er montert. Denne fakturaen har standard forfall på 14 dager.

Ved valg av Klarna Delbetaling overføres ansvaret for innkreving av betaling til Klarna. Klarna Delbetaling som betalingsmåte er kun tilgjengelig for privatpersoner, og kan ikke utstedes til bedrifter uansett foretaksform. Vær oppmerksom på at du må oppgi fullstending personnummer for kjøp med Klarna Delbetaling. Klarna vil gjøre en vurdering for å avgjøre om du får handle for det valgte beløpet. I denne vurderingen, ser Klarna i hovedsak på tre ting; din tidligere betalingshistorikk hos Klarna, hvor mye du ønsker å handle for og ekstern informasjon som Klarna henter fra et kredittopplysningsbyrå (gjenpartsbrev sendes ved innhenting av informasjon fra kredittopplysningsbyrå). Det er altså en kombinasjon av flere forskjellige faktorer som avgjør om kjøpet blir godkjent av Klarna. Dersom kjøpet ikke skulle gå gjennom med Klarna Delbetaling kan du gjennomføre bestillingen med en annen betalingsmåte vi tilbyr. Om du har spørsmål om vurderingen, ber vi deg kontakte Klarna på 21 01 89 91 man-fre mellom 08:00-17:00.

Vi forbeholder oss retten til å foreta en kredittsjekk av alle kunder (gjenpartsbrev sendes ved innhenting av informasjon fra kredittopplysningsbyrå).

Leverte varer er vår eiendom inntil full betaling er motatt.


Prisgaranti

Dersom du finner samme gravstein til lavere pris hos en annen norsk leverandør med den samme inskripsjonen og de samme tilleggsvalgene, kan vi alltid gi deg et bedre tilbud på den aktuelle gravsteinen. Gravsteinen må være lagerført hos den konkurrerende leverandøren.

Dersom du oppdager at en annen leverandør selger den samme gravsteinen til en lavere pris, etter at du har fullført en bestilling hos oss, betaler vi deg tilbake differansen. I et slikt tilfelle må du gi oss beskjed innen 30 dager etter din bestilling er motatt.

Det må fremlegges dokumentasjon i form av kopi av produktkatalog, nettadresse, skriftlig pristilbud eller lignende for å benytte prisgarantien.


Frakt og montering

Såfremt ikke annet avtales er frakt og montering på det oppgitte gravsted inkludert i prisen. Huseby Quarry AS er ansvarlige for både frakt og montering.


Undersøkelse av varen

Når kunden mottar gravsteinen, er det kundens ansvar å kontrollere at gravsteinen er i samsvar med bestillingen. For å gjøre det enkelere for kunden vil montøren også ta bilder av gravsteinen når den er ferdig montert. Disse bildene sendes til kundens e-postadresse. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må kunden melde fra til Minnesten.no omgående, slik at vi får rettet opp i feilen.


Reklamasjon og angrerett

Gravstein med navn er spesialbestilt vare og faller derfor ikke inn under angrerettbestemmelsen. Har du imidlertid mottatt et produkt som er mangelfult, ber vi deg ta kontakt med oss omgående. Vi gjør oppmerksom på at naturstein varierer i farge og mønster.

Feil og mangler dekkes forbrukerkjøpsloven. For gravstein er fristen for reklamasjon 5 år. Dette gjelder ikke naturskapte eller eksterne påvirkninger. Melding om feil og mangler ved et produkt skal overbringes Minnesten.no skriftlig.

Minnesten.no forbeholder seg retten til å nekte reklamasjon hvis det viser seg at produktet ikke er mangelfullt med utgangspunkt i gjeldende forbrukerlovgivning. Se for øvring Forbrukerrådet sine nettsider for mer informasjon om forbrukerkjøpsloven og dine rettigheter.


Kampanjer

Ved kampanjer gjelder ett kampanjeprodukt per kunde.

Kjøp gravstein på en billig og enkel måte

Vi har gjort det enkelt for deg som pårørende å kjøpe gravstein til din kjære som har gått bort. Ved å bestille selv direkte fra produsent, slipper du fordyrende mellomledd og du unngår å betale mer en nødvendig. Våre dyktige steinarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål.

Kontakt ossSe våre gravsteiner