Vår prisgaranti

Alt du trenger å vite om vår prisgaranti.

Hvordan fungerer vår prisgaranti?

Dersom du finner samme gravstein til lavere pris hos en annen norsk leverandør med den samme inskripsjonen og de samme tilleggsvalgene, kan vi alltid gi deg et bedre tilbud på den aktuelle gravsteinen. Gravsteinen må være lagerført hos den konkurrerende leverandøren.

Dersom du oppdager at en annen leverandør selger den samme gravsteinen til en lavere pris, etter at du har fullført en bestilling hos oss, betaler vi deg tilbake differansen.
I et slikt tilfelle må du gi oss beskjed innen 30 dager etter din bestilling er motatt.

Det må fremlegges dokumentasjon i form av kopi av produktkatalog, nettadresse, skriftlig pristilbud eller lignende for å benytte prisgarantien.

Har vi det ikke, lager vi det.

Dersom du finner en gravstein du liker hos en konkurrerende norsk leverandør som vi ikke har i vårt sortiment, kan vi lage gravsteinen slik du ønsker til samme eller bedre pris.

Kjøp gravstein på en billig og enkel måte

Vi har gjort det enkelt for deg som pårørende å kjøpe gravstein til din kjære som har gått bort. Ved å bestille selv direkte fra produsent, slipper du fordyrende mellomledd og du unngår å betale mer en nødvendig. Våre dyktige steinarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål.

Kontakt ossSe våre gravsteiner