Om oss

Les mer om hvem vi er, og vår historie.

Hvem er vi?

Minnesten.no er en nettbutikk drevet av Huseby Quarry AS, som har lange tradisjoner innen steinhuggerfaget. Edvard Huseby, som er nåværende eiers tippoldefar, etablerte sitt første steinhuggeri i 1918 i Sandefjord med produksjon og salg av gravminner. Over 100 år senere fører den 5-generasjonen familiearven videre.

I vårt produksjonsanlegg i Sandefjord, forenes moderne maskiner med tradisjonelt håndverk slik at vi kan tilby gravsteiner av beste kvalitet til markedets rimeligste priser.

Vår visjon

Vi startet Minnesten.no med en visjon om å gjøre prosessen fra kjøp til ferdig produkt så enkel som mulig for kunden. Det er viktig for oss at kunden, som kan være inne i en tung og vanskelig tid, ikke behøver å måtte bruke unødvendige krefter på disse formalitetene. Vi markedsfører oss direkte mot kunden, for å unngå fordyrende mellomledd som f.eks begravelsesbyråer.

Kjøp gravstein på en billig og enkel måte

Vi har gjort det enkelt for deg som pårørende å kjøpe gravstein til din kjære som har gått bort. Ved å bestille selv direkte fra produsent, slipper du fordyrende mellomledd og du unngår å betale mer en nødvendig. Våre dyktige steinarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål.

Kontakt ossSe våre gravsteiner