Navnetilføyelser og oppussinger

Vi kan hjelpe deg å sette navn på en eksisterende gravstein.

Navnetilføyelser og oppussinger

Dersom du har en eksisterende gravstein som du ønsker å tilføye et nytt navn eller pusse opp, hjelper vi deg gjerne med dette.

Dersom det ikke er plass på gravsteinen til et nytt navn, kan steinen slipes ned. Da kan alle navnene påføres på nytt i et litt mindre format eller en annen plassering, slik at det er plass til flere navn. I tilfeller der dette ikke er mulig, kan steinens bakside slipes ned og nye navn kan inngraveres her.

Dersom gravsteinen begynner å bli sliten, tilbyr vi også oppussing av gravsteinen. Steinen dypvaskes og inngraveringen får ny farge. Dette gjøres ofte i kombinasjon med navnetilføyelse.

Dersom dette er aktuelt for deg, ber vi deg ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Det enkleste er om du tar et bilde av gravsteinen og sender dette til oss når du tar kontakt.

Kjøp gravstein på en billig og enkel måte

Vi har gjort det enkelt for deg som pårørende å kjøpe gravstein til din kjære som har gått bort. Ved å bestille selv direkte fra produsent, slipper du fordyrende mellomledd og du unngår å betale mer en nødvendig. Våre dyktige steinarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg dersom du har noen spørsmål.

Kontakt ossSe våre gravsteiner